ÇORUM / SUNGURLU - Mehmetçik İlkokulu

Mehmetçik İlkokulu

Bahçelievler Mahallesi 2078/2 SungurluÇORUM
Vizyon
Biz, öğrencilerimize bilgi çağının gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırarak onların kişilik gelişimlerini ve ahlaki yapılarını destekleyip kendini gerçekleştirebilecek bireyler olmalarını sağlamak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ulusal ve evrensel değerlere saygılı, vatandaşlık kültürünü benimsemiş, kişisel hak ve sorumluluklarını bilen, güncel ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştırma yapmayı ilke edinerek öğrenen, öğrendiklerini doğru kullanabilen, olumsuzluklar karşısında yılmadan işbirliği yapabilen, gerektiğinde sorumluluktan kaçmayan, bulunduğu topluma liderlik yapabilecek, toplum tarafından örnek gösterilen, dürüst, ahlaklı, kişilikli ve karakterli bir insan olarak yetiştirmek.
08:30 - 14.55
Bahçelievler mah.2078/2 Sungurlu/ÇORUM
İl Merkezine uzaklığı 70 km. İlçe Merkezinde
Proje Çalışmaları
1-2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı "Benim Yeşil Dünyam"e twinning proje çalışması 2-Öğretmenim Evime Geliyor 3-Ayın Yıldızları
2020 yılı"İstiklal Marşını En Güzel Okuma Yarışması"İlçe Birinciliği.