ÇORUM / SUNGURLU - Mehmetçik İlkokulu

Gülhan BÜKME - Müdür

Gülhan BÜKME

1968 yılında Sungurlu´da doğdum. İlkokulu Başpınar  İlkokulu , orta ve lise eğitimimi  ise Sungurlu İmam Hatip Lisesi´nde tamamladım.Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 1994 yılında  mezun oldum.

Erzurum ili Karaçoban ilçesi Burnaz Köyü İlkokulu, Boğazkale Merkez İlköğretim Okulu ve Sungurlu Mustafa Kemal İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptım. 02 Aralık 2014 -28 Temmuz 2023  tarihleri arasında Sungurlu Fevzi Çakmak İlkokulu’nda müdür olarak görev yaptım,yeniden yönetici görevlendirme kapsamında Mehmetçik İlkokulu-Ortaokulu´na okul müdürü olarak görevlendirildim. Evli ve iki çocuk babasıyım.